HemLjusinstrumentSpektrometrar › C-7000

C-7000

Antal
/st
✓ 10-14 dagar

Beskrivning

Produktdata

Dokument

C-7000 är en portabel och handhållen spektrometer från Japanska och välkända märket Sekonic. C-700 riktar sig mot professionella användare inom belysning. Från utvecklare till ljusdesigners.

Med hjälp av Sekonic´s CMOS linjära bildsensor kan C-7000 mäta olika typer av ljuskällor (LED, HMI, lysrör, blixt, naturligt ljusspektrum) med enastående precision och värden. Med antingen 2° eller 10° vinkel för mätning av synfält, CIE färgkromatiska koordinater, XYZ-värden samt Lux/fc-mätningar är C-7000 det ljusverktyg som behövs för alla belysningsprojekt. Dessutom erbjuder den, med nyligen gjorda firmwareförbättringar, utökade mätvärden. Den nya firmware ger utökade mätdata (TM-30, TLCI/TLMF, SSI och CRI jämförelse) för att förbättra analys av varje ljuskälla.
Enheten har en bakgrundsbelyst 4,3 tums touch-skärm.
Nya förbättringar ger singel eller kontinuerlig mätning, Windows och MAC OS-kompatibilitet, förinställning och SDK (Software Development Kit) i Visual Basic för fjärroperation. Med C-7000-programvaran, tillhandahålls utdata av lagrad data i varje 1nm steg som CSV-format.
Unika funktioner för C-7000 är bland annat: Mätning av fotoblixtar, valbart mätningfält, vridbart sensorhuvud och illuminansmätning upp till 200000 lux.

Ingår i paketet:
- Startguide
- Stropp
- Soft case
- USB Mini-B-kabel
- CD-ROM
- Säkerhetsföreskrifter

Nedladdbart från Sekonics webbplats:
- Användarmanual
- Startguide
- Programvara
- Programutvecklingskit (vid förfrågan)

C-7000 nedladdning (Manualer, mjukvara, firmware)

Copyright © 2024 LjusTeknik AB. Alla rättigheter reserverade.
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.